Tez İlkokulu

Vizyon: Eleştirel düşünen, yeniliğe açık, değer yargılarına sahip, sorgulayan, motivasyonu yüksek öğrenciler yetiştirip, bu öğrencilerin potansiyellerini gerçekleştirmelerine, birikimlerini ülkesi ve insanlığın yararına kullanmalarına katkı sağlamayı amaçlamaktayız.

Misyon: Akademik ve sosyal anlamda başarılı ve etkili öğrenciler yetiştirmek, Değerlere bağlı, evrensel değerlere açık bireyler yetiştirmek. Ortak amaç duygusu oluşturarak öğrenci, veli ve öğretmeni aynı paydada buluşturan bir sistem kurgulamak. İnsana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamak. Atatürk İlkeleri, Demokratik ve Laik Cumhuriyete sahip çıkan, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi ve becerileri kuşanmış, kendisiyle barışık ve özgüven sahibi, estetik beğenileri gelişmiş, idealist ve üretken, teknolojiyle barışık, yararlı hobileri olan, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, mutlu ve özgür öğrenciler geliştirmek Tez İlkokulunun misyonunu oluşturan değerlerdir.

Başarılar:

Saatler: 08:40 14:20
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (533) 562 1931

WEB - https://tezilkokulu.meb.k12.tr

Adres - TEZ KÖY MERKEZ MEVKİİ NO 107 EMİRDAĞ/AFYONKARAHİSAR

Yerleşim Yeri - Tez Köyü Merkez Mevkii Emirdağ/Afyonkarahisar

Adres - TEZ KÖY MERKEZ MEVKİİ NO 107 EMİRDAĞ/AFYONKARAHİSAR

Ulaşım İlçe merkezine ulaşım şahsi araçlarla sağlanmaktadır. Aktif bir dolmuş hattı bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE : 8 km İL:80 km